Alla inlägg under maj 2014

P.S

Av Anna Walentski - 11 maj 2014 16:29

  Varför kan inte jag blogga lika snyggt som många andra ?   Behöver mera träning !

 

 

  Jag är ju NYBÖRJARE på detta !  Kanske ska göra som dom stora författarna när inspirationen sinar...Ta mig ett rus ?    Nej, det är bara att kämpa vidare !  Övning ger färdighet !      Vad gulligt !?

 

 

                 Myspyspyjaaaaaamas på errrrrrrrrr !!!!!

Av Anna Walentski - 11 maj 2014 12:29

Äntligen ! Det var en stark markering av hela Europa gentemot Ryssland igår ! Att enhälligt rösta fram "skäggiga damen" och efteråt vifta med prideflaggor ger en riktig "luunappi" till Putin ! Lite synd om Sanna. Hennes låt och uppträdande var outstanding ! Men hon klarar sig bra ändå. T.o.m min äldre bror tyckte det var bra med skäggiga damen... " En ladyboy till gör väl inget !" Kanske det finns hopp om en bättre, tolerantare värld efter detta. Men man blir ju lite fundersam ; i veckan har jag sett på Malous efter 10 och temat har varit utanförskap . Det handlade om två killar som bodde i håla nr 1 och som blev förföljda och bespottade för att dom är bögar. Dom menade att dom antingen är tvungna att flytta eller " sluta vara bögar"....Det är ju inte riktigt klokt vilken homofobi antagonisterna besitter ! För det är ju vad det handlar om : rädsla inför det man inte känner till. Osäkerhet . Inskränkthet. Nej alla borde gå igenom livet med ett öppet sinne och medmänsklighet : Möt din granne som du själv vill bli bemött. Vi är alla stöpta i samma form men ser lite olika ut . Tänk på att det är söndag idag. Ta det lite lugnt och reflektera över tillvaron....

Av Anna Walentski - 10 maj 2014 13:19

Ringde runt till några verkstäder som ligger närmast till för att få prisförslag på att laga bilen. Det som från början lät som ett "rimligt" fel visar sig bli i mount Everest stil, åtminstone när man inte har några ekonomiska resurser att spela med...Det är inte roligt .Till följd av att bilen är trasig är våra helgrutiner helt ändrade : vi är hemma i lägenheten bägge två och håller på bli tokiga...Istället för ljuv musik av fågelkvitter och tystnad, lyssnar vi nu på ungar som gapar och skriker på en betonggård, den ena värre än den andra. Det är inte roligt. Den största smärtan är ändå min kompis som jag vet väntar och undrar var vi är och som jag inte kan meddela eftersom han inte har mobiltelefon...

Det är fan inte roligt att leva idag !!!

Av Anna Walentski - 9 maj 2014 13:16

Äntligen !!!! Nu börjar hockey WM på tv ! Ska bli sååå härligt att få se våra kronor spöa ski...  av dom andra nationerna! Nu ska här idkas sportutövning av hela dess like. Känner mig redan lite andfådd o trött...

Såg förresten småkockarna på fyran häromkvällen. Vilka underbara ungar ! Min favorit är Cleo med sina underfundiga kommentarer som att " Mannerström är en riktig liten luring" och "Mannerström är nog min kompis"... Och grabbarna som är tvillingar snor ihop den ena paradrätten efter den andra... Man måste beundra föräldrarna som tillåtit dessa killar att experimentera och rensa kylskåpet därhemma...Den som inte ser detta program har verkligen missat något !

Upptäckte att tv 3 visar fruarna i Beverly hills med nya avsnitt, utan att ha meddelat mig !!! Det är riktigt underhållande att se hur dom tjafsar och snackar skit om och med varann, dricker vin och käkar ganska kopiöst.  Inga viktproblem där inte ! Eller så filmar dom aldrig när dom svettas och snorar och kånkar på bildäck...

Måste ladda inför hockeyn nu.

Tjingeling ?

Av Anna Walentski - 8 maj 2014 15:51

Jag skrev förut att jag stör mig på att bilen är trasig. Det är väldigt , väldigt handikappande att vara utan bil när man är van vid det. Man kommer ingenstans. Jag har kört bil i 18 år och hittar bilvägen över hela storstockholm med omnejd. Jag vet exakt hur man kommer till Bromma Blocks ( nya köpcentret ) ifrån Huddinge med bil eller IKEA i Kungens kurva eller vårberg c... Men jag vet knappt hur jag tar mig till min frisör på andra sidan centrum utan att åka bil ! Hade tid för klippning idag. Promenerade till Pressbyrån för att köpa ett sådant där nytt kort man måste ladda upp för att åka med kommunala medel. Sagt o gjort ! "Hur många kuponger ska du åka för " ? Skyll inte på oss om du får böter bla bla bla..... Hur f-n ska jag veta det ? Fick mitt kort till slut och drog iväg. Vägen till min frisör tar normalt 15 minuter med bil. Idag tog det en timme att köpa / ladda kortet, gå till den speciella busshållplatsen, hoppa på o åka, av och gå en bit som jag normalt med bilen tycker är väldigt NÄRA.... Vilket äventyr ! En riktig upplevelse ! Bara att få se alla som sitter o pillar med sina mobiler är faschinerande. Hur som helst gick det bra till slut. Jag fick t.o.m låna en batteriladdare till bilen av min frisör. Hur många får det ? 

Av Anna Walentski - 6 maj 2014 11:52

Jag tror inte det här med att blogga är min grej....Statistiken säger att 3 pers kollade in min blogg. Jag vet vilka :Petrova, Siv the sister och hon i Bodö. ???????

Orkar inte mera. Har inga åsikter kvar. Stör mig inte på något. Jooo bilen är trasig o det stör mig väldigt ! Jag är förkyld, inte allergisk o det stör mig ! Jag är trött, snorig, febrig, orkeslös, fattig o det stör mig... Nu blir det väldigt negativt, som någon uttryckte det så nu går jag och gör något nyttigt som att dammsuga !!!

Inte myspysigt men nödvändigt. 

Av Anna Walentski - 5 maj 2014 17:36

Vem behöver facebook ? Instagram ? Twitter ? Inte jag ! Inga andra heller egentligen... Tänk så här : Om inte facebook fanns skulle vi skriva mera brev till varandra, åtminstone vi som bor en bit ifrån varann. Det skulle resultera i att posten var tvungen att anställa många flera medarbetare och utöka sin serviceverksamhet i form av många flera postkontor runt om i landet, mera arbetstillfällen i statlig tjänst och mera pengar som rullar runt i landet !

Man skulle skrota alla mobiltelefoner och bara använda sig av fast telefoni som Telia skulle stå för. Dom skulle också vara tvungna att nyanställa för att tillgodose det stora behovet av deras tjänster....Sverige börjar blomstra !!!! En arbetsexplosion utan dess like !

I stället sitter Pelle i sin hörna och fotar sin påhittade  middag till facebook som han låtsas bjuda kompisar på  och Klara fotar sin påhittade outfit till festen hon ska gå på på lördag, när dom i själva verket inte gör ett s.k.i.t ....

E de så vi vill ha de ?! Falsk marknadsföring och tävla sinsemellan om vem som gör mest, är mest social, mest populär ?

Nääää, lägg ned !

Samayp sypsym på er !

Av Anna Walentski - 4 maj 2014 11:46

Såg på gladiatorerna igår kväll på fyran....Alltså finns det något värre än att visa barnprogram på bästa sändningstid en lördag kväll ????? Med en Gry Forsell i morotsfärgat löshår som tror hon är 25 ? Och en Wikegård som har sålt sig för en veckopeng ? Och folk som hänger och dinglar med stänger o pucklar på varann, halvnakna med för små behåar på sig...Är killarna som ställer upp transvestiter som gillar att visa upp sig i kvinnokläder ? Behåar ?! 

Nä dra mig baklänges !! Tacka vet jag "Happy feet ". Dom aktörerna  är det stil på !

Myspyssockeplast på er !

Presentation

Hej jag heter Anna och är en kvinna på 50 år. Bor i Stockholm men är född i underbara Norrland. Här på min blogg får ni läsa om saker jag stör mig på i samhället.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<<
Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards