Alla inlägg den 28 juli 2015

Av Anna Walentski - 28 juli 2015 12:35

Har fullt upp med att planera vad vi ska göra med pengarna... Var till dagislokalen och förklarade för Fröken att dom kan fara åt helvete med sin jävla idiotiska vuxendagisverksamhet ! Och att JAG inte tänker sätta min fot hos dom mera...Och är dom inte snälla med de andra deltagarna, kommer en bomb att placeras på tjejtoaletten och brisera när all verksamhet slutat för dagen...Fick då nya hot av henne om angiveri till Af och försäkringskassan, fast nu skulle polisen också blandas in !??? Suck, vad trött jag blir.

Har sagt upp lägenheten i Gettot för vi flyttar ut till Avkopplingen så länge tills vi vet var vi vill bo... Förmodligen kommer vi att vara på resande fot en hel del, men det kan vara skönt att ha en trygg bas härhemma. Om inte så behöver Kisse det. Har anställt fyra olika "katties" som ska ta hand om honom när vi inte är där. Mata och gulla med honom. Plocka fästingar ifrån honom. Ge honom ost av olika slag. Se till så han trivs.

Sambon har betalat sin arbetsgivare resterande årets månadslöner så han kan ta in någon ersättare istället nu när han slutat. Helst hade han velat att han stannade kvar, men han hajade läget. Förstod att vi har mycket att tänka på och planera på bästa sätt...

Vi börjar med att åka till Beijing i Kina nästa vecka eftersom vi behöver shoppa loss på lite nya kläder och skor. Finns ingen anledning att göra det dyrare än nödvändigt så Beijing är prio nr uno. Bra shopping ! Kanske vi kollar in muren igen, men nu från ett annat ställe.

Gäääsp..Sa jag att jag legat med kraftig migrän sedan igår och försökt sova bort smärtan...? Måste hallucinerat... ? Eller ?!

 

Presentation

Hej jag heter Anna och är en kvinna på 50 år. Bor i Stockholm men är född i underbara Norrland. Här på min blogg får ni läsa om saker jag stör mig på i samhället.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards