Alla inlägg den 17 juli 2015

Av Anna Walentski - 17 juli 2015 12:02

Då var fredagen här igen. Avkopplingen och Kisse väntar. Har förberett kycklingfileer som vi ska ha i sallad när vi kommer fram. Vad vi ska ha på lördagen har jag ingen aning om...

Frågar man sambon om tips eller vad han är sugen på har han ingen åsikt om det. " Laga vad du vill, det blir nog bra"...är svaret man får.

Vuxendagiset, som vi alla som går där kallar det, visar sig vara ett fängelse. Gud nåde dig om du inte gör som du blir tillsagd ! Då blir det repressalier i form av angiveri till AF och försäkringskassan !      I tisdags delades det ut ett papper med en fråga på till varje deltagare. Detta var en läxa . Jag slängde pappret på bordet när jag kom hem och tänkte det inte var så viktigt...Vilket det VAR !!! På torsdagen skulle dessa samlas in av dagisfröken och hon blev högröd i ansiktet när hon bara fick in tre stycken , höjde rösten som darrade lite av undertryckt ilska och förklarade att uteblivna arbetsuppgifter renderade i en avvikelse och skulle minsann rapporteras !  

Vi tittade på varandra och insåg att läget var VÄRRE än vi trott .     Ingen hade tagit det som en VIKTIG uppgift som skulle lösas till torsdagen,förutom dessa tre . Fröken fick det också att låta som att ointresse och noll engagemang för dagiset och dess fröknar kunde  bestraffas på samma sätt...Min fundering är nu om även min ÅSIKT om detta spektakel som kostar mycket skattemedel, är straffbar ? Nästa gång ni hör av mig kanske jag befinner mig i Sibirien !?????????????????????????????????????????????????????????????

Trevlig helg på er !

Presentation

Hej jag heter Anna och är en kvinna på 50 år. Bor i Stockholm men är född i underbara Norrland. Här på min blogg får ni läsa om saker jag stör mig på i samhället.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards