Alla inlägg under oktober 2014

Av Anna Walentski - 7 oktober 2014 14:58

Jag brukar kolla in andas bloggar då och då. Många skriver roligt och underhållande. Der är inspirerande att läsa dem. Men vissa är ju helt ute och cyklar. Totalt under isen. Hissen går inte ända upp ! 

Läste nyss om en som hade kiss-o-bajs på hjärnan. ( Eller inuti den...?) Hen upplyste enbart om sina toalettvanor , så mycket annat fanns inte i dennes liv...

Är det så att hen "bloggar skit" som en protest mot allt bloggande för att visa att folk läser vilket skit som helst bara det heter blogg ??? Eller ?

Alla träningsnarkomaner som bara vill visa hur duktiga dom är, med schema upplagt i bloggen ? Det verkar vara gott om bokstavskombinationer i mångas liv. Sen finns de med riktiga problem som man undrar om det verkligen är sant...

Nää, jag tar en paus nu.

Av Anna Walentski - 6 oktober 2014 14:00

Måndag igen. Helgen försvann i ett nafs. Fick extraarbete i lördags med att tvätta alla våra sängkläder inklusive bäddmadrasser på grund av musbesök tidigare i veckan...! Vet ej om den var ensam eller hade sällskap men den hade passat på att ligga i våra sängar och gonat sig när vi inte var där... Lämnat avföring och urinerat rejält, vilket luktar faan.Släpat dit något som den tänkt sig att äta som inte gick att se vad det var, men vi misstänker att det var lösgodis som vi åt helgen före...

Hur äckligt är det inte med dessa möss !???? Dessutom tillbringade vi tid med att täppa igen minsta lilla springa runt öppna spisen där vi misstänker att den tagit sig in. När man släckte belysningen i rummet på kvällen, kunde man höra prasslande och skrapande där den gömde sig bland våra kartonger ( som tillfälligt står ouppackade ) Vi laddade musfällor innan vi åkte tillbaka till gettot så jag hoppas att den får vad den förtjänar. Tyvärr är ju inte katten tillgänglig i veckan...Annars hade det blivit kattmat av den !!!  

Av Anna Walentski - 3 oktober 2014 13:06

Fredag idag och dags för Avkopplingen !    Väntar på att HAN ska  höra av sig och tala om när han slutar. Det är faktiskt ett stressmoment när vi ska åka dit... Vi måste hinna med ett tåg hemifrån senast 15.10 för att klara av alla anslutningar.

Gör vi inte det är det kört att åka dit idag.    Jag har nästan packat allt förutom maten . Till och med gjort mackor som vi kan äta på bussen för vi hinner inte med något "matstopp" på vägen...När vi är framme i Håla, har vi ca 20 minuter på oss att hinna handla det viktigaste innan sista bussen går till Avkopplingen. Vilket brukar vara mjölk och kattmat   och eventuell god dricka till oss.     Ska bli skönt att andas frisk luft och gosa med katten   

 

Trevlig helg !     

 

 

 

Av Anna Walentski - 1 oktober 2014 12:30

Så var det första oktober då...Det känns lite friskare i luften trots solskenet. I skuggan och tidiga morgnar är det riktigt svalt. Vi sover som vanligt med öppen balkongdörr här hemma och i morse vid 05.30 tiden när HAN skulle gå till jobbet, besökte jag toaletten... Golvet var som en isbana, iiiiskallt !! Det kändes som i vintras när det var som kallast ( och vi också sov med öppen balkongdörr..)

Har haft lite bloggtorka igen men även varit lite busy med olika saker som att inhandla och laga mat, söka jobb på datorn, städat och tvättat samt även tränat i form av cykling. Tycker inte jag hinner med allt jag vill. Borde kanske börja ställa klockan på väckning och gå upp tidigare...? (Vad jobbigt det lät...)

Fick samtal från vår lokaltidning häromdagen. Hade skrivit en insändare om vår dåliga bostadsförvaltare här i Gettot och gått och väntat på att den skulle komma med i tidningen... Nu hörde en journalist av sig i syftet att skriva en artikel om det istället för min insändare. Jag som hade sett fram emot att få se den i tryck i tidningen ! Nåja, "vad är väl en bal på slottet", så länge det väcker upp folk som syftet var...Hoppas det ger ringar på vattnet och att det leder till förändringar.

Presentation

Hej jag heter Anna och är en kvinna på 50 år. Bor i Stockholm men är född i underbara Norrland. Här på min blogg får ni läsa om saker jag stör mig på i samhället.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards