Alla inlägg den 31 maj 2016

Av Anna Walentski - 31 maj 2016 11:53

Så var helgen över lika fort som den kom. Vi tog det ganska lugnt i och med att remmen till gräsklipparen blev FEL igen...!? Sambon körde upp stigar med handjagaren så vi kunde gå runt och slippa gå i det ( riktigt) höga gräset. Att klippa hela tomten med handjagaren var inget alternativ då det var alldeles för högt och bara hade legat i drivor efteråt. Det hade blivit dubbelt jobb att måsta klippa det direkt efter igen. Onödigt slöseri med tid och ork !

Nu hade vi ju dessutom en TV att titta på ! Sambon kollade Giro di Italia, som han missat hela veckan, jag var på barndop som jag bara lyssnat på radion och inte sett...

Ute växer det så det knakar. Och blommar ! Jag stod under äppelträden en stund för att ge fåglarna mat i deras hus och ovanför mig hördes ett unisont surrande, nästan dånande ljud ifrån alla hungriga getingar, bin och andra flygfän...Bigarråträdet stod i full blom och till och med päronträdet blommade. Helt fantastiskt vackert !

MEN !? Åkersorkens härjande i vinter är än värre ! Rabarbern lever farligt med stora hål runt omkring men plantan står stadigt då jag känt på den. Hela den sidan med mina rabatter och även gräsmattan är full med hål ! När som helst trampar man ned i ett hål som man inte ser...Nu ska här inköpas hönsgödsel och blandas ut i rabatterna och gropar fyllas igen. Läste att dom hatar det ! Kruxet är bara att man behöver BIL för att kunna handla det...Och det har vi ju inte. Kisse lyser också med sin frånvaro. Skulle behövt hela kvarterets katt arme till hjälp att skrämma bort sorkarna...

Presentation

Hej jag heter Anna och är en kvinna på 50 år. Bor i Stockholm men är född i underbara Norrland. Här på min blogg får ni läsa om saker jag stör mig på i samhället.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards