Alla inlägg den 1 maj 2016

Av Anna Walentski - 1 maj 2016 12:11

Första maj idag. Har inga planer på att demonstrera på något torg utan nöjer mig med tillvaron härhemma. Vi åkte aldrig till Avkopplingen igår då det kändes så kort tid att vara där. Var på kungligt kalas istället ! Framför tv:n naturligtvis ! Aldrig att jag skulle ställa mig och trängas nedanför slottet med alla människor. Never ! Därför var det än konstigare att sambon och jag fick för oss att vi skulle åka och handla ! På en lördag ???!!! Till kurvan där gamle kungen körde av vägen , av alla ställen...Sambon skulle ha en ny klinga till sin såg på jobbet så vi äntrade ett av Raimos varuhus och höll på storkna när vi såg alla bilar utanför och alla människor inuti...Vi måtte haft totalt hjärnstopp i skallen bägge två som inte tänkte på detta !? Att åka ut och handla, i ett av Sveriges största köpcentrum, på en lördag, valborgsmässoafton dessutom, med ALLA andra som också skulle handla !!!!!!!

Klingan till sågen var beställningsvara och fanns inte i butiken, vilket för övrigt var väldigt dålig service av Raimo...Vi åkte raka spåret hemåt och stannade till i Gettoaffären och handlade köttfärs och lagade spagetti med ditosås. Några glas rött till och ryggläge i soffan och mera kungligt kalas på tv:n gjorde att ögonen slumrade till...Att gå ut och trängas ytterligare med folk för att stirra på en brinnande brasa, var aldrig ett alternativ...

Presentation

Hej jag heter Anna och är en kvinna på 50 år. Bor i Stockholm men är född i underbara Norrland. Här på min blogg får ni läsa om saker jag stör mig på i samhället.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards