Alla inlägg den 4 maj 2016

Av Anna Walentski - 4 maj 2016 10:37

Var på inskrivning på nya stöd och matchningsföretaget igår. Det kändes positivt med den nya damen jag träffade. Att hon sedan visade sig komma ifrån stora Norrland en gång i tiden gjorde att vi klickade lite extra med varann och hade mera gemensamma saker att tala om...Lustigt hur saker och ting fungerar ibland ! Det är ju SÅ det även fungerar när man går på en arbetsintervju...Det gäller att det klickar rätt ! NU SKA DET BLI RÄTT !

De har introduktion på fredag morgon den här veckan, men det behöver jag inte vara med på då jag redan kan och vet turerna kring dessa "vuxendagis". TUR är det, eftersom sambon fått beviljat ledigt den dagen ! Vi åker alltså till Avkopplingen på torsdag morgon med våra bussar, som vi brukar, om inte sambons chef går med på att låna ut firmabilen över helgen...Det vore himmelriket om det gick ! Vi har en massa grejer, torrvaror och mat som vi borde få med oss dit. Man kan bara få ett nej. Vi får se vad det blir.

Det innebär 4 härliga dagar att hinna fixa veden och rabatterna, kanske ett bad med massage också...Lyssna på fåglarna och vänta på katten. Underbart !

Smolket i bägaren finns förstås också; min pollenallergi som just nu är ganska jobbig med ögon som rinner och kliar, nysningar och snor ! Tabletterna hjälper inte riktigt och ögonen rinner trots ögondropparna...Men det går väl över så småningom. Bara härda ut !

24,5 grader på balkongen i solen men betydligt svalare i skuggan. Har stängt dörren dit ut för att slippa få in pollen och damm eftersom det blåser lite. Skulle gärna fått LITE sol på näsan men räknar med att det blir i helgen oundvikligt.

Ha en riktigt trevlig helg på er och njut av vädret !          

Presentation

Hej jag heter Anna och är en kvinna på 50 år. Bor i Stockholm men är född i underbara Norrland. Här på min blogg får ni läsa om saker jag stör mig på i samhället.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards