Alla inlägg den 29 juni 2015

Av Anna Walentski - 29 juni 2015 12:01

Kisse dök upp vid 21-tiden på fredagskvällen. Hungrig och kelsjuk. Han åt av maten och kom upp i soffan och kelade...Ner igen och käkade lite till, drack mjölk åsså upp i soffan igen...

Så höll han på några gånger om. Same as usual. Ja jag vet ! Folk säger att katter inte skall dricka mjölk, att dom är laktosintoleranta...VÅRAN katt är inte laktosintolerant ! Han är född och uppvuxen på landet och har nog bara haft mjölk att ta till vid vissa tillfällen i sitt liv...Tack vare mjölken han fått ute på bondgårdarna har han överlevt ! Men han älskar lättfil också.Och naturell Yogorth. Och pizza. På lördagen satt vi ute på altanen och åt pizzarester till lunch. Hemlagad pizza. Han är helt tokig i pizzabotten men käkar även bröd ibland. Vill gärna dela min frukostmacka, speciellt om det är god ost uppepå...Det är ett bra sätt att testa om osten är av BRA kvalitet...Ge den till katten ! Vissa ostar vi haft gillar han inte och de gångerna har vi nog kunnat hålla med om det...Han är en riktig gourmet och älskar Brieost, dock utan kex.

Till middag skulle jag göra en gryta av Fläskytterfile. Den var så stor så jag delade den och lade halva i marinad för att helsteka dagen efter. Självklart stekte jag några skivor till Kisse, utan salt och kryddor, som han gladeligen glufsade i sig.

Söndag morgon ville han ut på jakt. Temperaturen var inte nådig mot oss som gillar vintern bättre, 26 grader. I skuggan. Vi tog en promenad för att kolla in nya hästar i en ny hage och självklart blir jag biten av en äcklig pissmyra på foten...Aldrig att dom går på sambon ! Neej alla vill åt mig ! Mygg, myror och andra bitska saker ! Finalen var en stor jävla broms som tuggade i sig halva mitt ben... Det var DÅ jag insåg att jag nog är en vinterälskare...Snö och svalka, i like it.    

 

Presentation

Hej jag heter Anna och är en kvinna på 50 år. Bor i Stockholm men är född i underbara Norrland. Här på min blogg får ni läsa om saker jag stör mig på i samhället.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards