Alla inlägg den 24 juni 2015

Av Anna Walentski - 24 juni 2015 19:31

Midsommarfirandet gick ju bra men jag saknade ju vår Kisse som adopterat oss till sin närmaste kattfamilj...Var höll han hus ? Vad gjorde han ? Fick han mat ? Provade att ringa honom, men inget svar...Testade parapsykologi och tyckte jag förnam ett" jag mår bra"svar ifrån honom. Får vänta till fredag då vi åker till Avkopplingen som vanligt.

Har även saknat den gulliga bloggkatten Mimmi under dagarna jag var borta. Har nu läst ikapp allt det jag missat av denna fantastiska bloggare... Blir ALLTID glad och på bra humör av denna katt med sin geniala matte. Har ni inte läst den så gör det !!!

Livet-enligt-Mimmi, mitt dagliga uppåttjack för att må bra !

Mjiau, nej jag menar Ciao på er       !!!!

Av Anna Walentski - 24 juni 2015 17:21

Sambon och jag flög upp billigt till mitt gamla hemland i norr. Det var dags för det årliga midsommarfirandet med La familija och  maskerad som en del av det. Temat i år var Thailand. I sista stund hade vi bestämt vad vi skulle vara och plockat fram passande outfit. Inte särskilt överarbetat på något sätt, vanliga turister som vi själva hade sett ut som...

Delar av La familija var inte med pga segdragen sjukdom och därmed inga små barn som lattjade runt. Det fanns andra barn som lekte : 40-åringar, 60-åringar och andra barn däremellan...Under sex dagar hade vi världens tur med vädergudarna : sol, hyfsade temperaturer och inte en droppe regn ! En utav dagarna var det 25 grader varmt. Men något badvatten i havet var det inte tal om. Fast det gjorde inte så mycket, vi badade badtunna på land istället. 

I det stora hela hade vi det gott och skönt med god mat och dryck och en speciell gemenskap som bara familjen åstadkommer...Nära och kära. På gott och ont. Nu och för evigt.

Smolket i glädjebägaren är att sambon brände näsa och kinder med soleksem till följd och jag fick 523 myggbett på vänster ben och 672 på det högra och en massa däremellan som vi inte skall nämna var dom sitter....La familija klarade sig utan, tack vare oss.

Nästa midsommar vet vi inget om, än så länge. Det är ett bra tag dit så vi tar en dag i taget och njuter av nuet så länge...

 

Presentation

Hej jag heter Anna och är en kvinna på 50 år. Bor i Stockholm men är född i underbara Norrland. Här på min blogg får ni läsa om saker jag stör mig på i samhället.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards