Alla inlägg under februari 2015

Av Anna Walentski - 11 februari 2015 18:12

Tänk att det redan är onsdag idag ! Jag fattar inte vart dagarna tar vägen !?

Visserligen har jag varit förkyld med feber och halsont och därför tagit det lugnt och sovit ut på morgnarna, men ändå...

Körde en repa med dammsugaren då solen sken in och visade en massa dammkorn...Fönstren ser hemska ut men det är lite för tidigt att börja putsa dom...Man kan dra för rullgardinen när solen lyser för mycket så slipper man bry sig...Det blev ärtsoppa och ugnspannkaka till middag idag. Gott med riktig husmanskost ibland ! Har inte varit och handlat någon mat än. Får vänta med att handla till helgen, eventuellt köttfärs som man kan laga med spagetti...Har inte många hundralappar kvar att fundera över.

Vår träff med gamla kollegorna har vi blåst av... En var sjuk, en hade förhinder och en hade inte råd. Vi kör vidare i början på mars och hoppas att alla kan då.

Jaa allt lunkar på ! Det är väl det här som kallas livet ? Dagarna som går...?

 

 

Av Anna Walentski - 8 februari 2015 00:26

Sorry det förra inlägget kom ut helt fel !!!

Melodifestivalen , del ett . Vilket jävla spektakel !!

Hur KAN man ha så kallade intervuer med en fullständig irrationell idiot som inte vet vad höger eller vänster är, totalt utflippad.... Jag förstår inte ironin i det hela, om det ens finns någon...? Blir bara väldigt ILLA berörd över att man "ironiserar" över "förståndshandikappade" eller vilka är det egentligen man vill framhålla ? Trodde att SVT måste vara OPARTISKA i vad som helst....

Jävligt dåligt i alla fall !

Blir dessutom väldigt besviken när jag upptäcker att SVT i sena Rapport kl. 01.00 ,natten mot lördagen, stavar Sverige som Svergie....Kanske dags att kolla upp stavning och annat även gällande nattpersonalen !Även anställda.

Blir bara sååå jävla trött på vissa saker som dessa.....

 

Av Anna Walentski - 8 februari 2015 00:22

Av Anna Walentski - 7 februari 2015 23:54

Jaha, ingen katt på besök ! Han håller sig nog inomhus om han nu är hos någon, vilket vi verkligen hoppas ! Det är sååå mycket snö att en liten katt som han skulle drunkna...Igår när vi kom upp hade vi tur att snöslungan gick igång efter tolv månader och han kunde köra upp några stigar åt oss... Idag gick den sönder!

Vi har säkert närmare en 70 cm om inte mer på vissa ställen. Altanen är en smal stig som vi skottat upp från dörr till trappa. Överlag har ju vår bonde plogat våran väg i veckan, annars hade vi aldrig tagit oss upp.

Samtidigt är det ju väldigt vackert med detta snölandskap ! Som jag sa i fredags:

bara passa på att gå ut och njuta av snölandskapet !!

Mitt billighetshandlande återkommer jag till nästa vecka.

Fortsätt njut av vintern !!!

 

                                                                        

Av Anna Walentski - 6 februari 2015 10:46

Idag är det äntligen fredag och dags för Avkopplingen och katten ! Får se om han dyker upp eller håller sig inne i värmen hos någon...

Det är tomt i skåpen igen och skall inhandlas mat så vi klarar oss i nästan två veckor igen. På en mindre summa pengar som vanligt. Plus att jag ska träffa mina gamla kollegor igen över en middag nästa vecka.... Det blir hårt att få pengarna att räcka till...Kanske blir att måsta tacka nej. Fick dessutom ett mail om en intervju på andra sidan av stan... Hur jag nu ska kunna åka dit på billigaste sättet ? Kärringen jag var så förbannad på igår, bad om ursäkt efter att jag skickat ett trevligt men bestämt mail om att vi inte ska ha mer med varandra att göra...Bra så ! Hoppas det gick in i skallen att man inte beter sig på det viset som arbetsgivare !

 


Ha en riktigt trevlig helg på er och passa på att gå ut i det underbara vinterlandskapet och känn på snön !         

 

Av Anna Walentski - 5 februari 2015 15:05

Blir så förbannad ibland på folk...Potentiella arbetsgivare som tror att dom kan behandla folk hur som helst...Var på en tredje intervju hos en innan jul där allt verkade "grönt" och frid och fröjd ! Dom skulle höra av sig i mellandagarna. Tiden gick. Hörde inget ifrån dom. Jag tyckte att det var upp till DOM att höra av sig till mig eftersom det ju faktiskt handlade om tredje gången vi sågs med underskrift till Belastningsregistret och löneanspråk och allt...Tyckte inte att JAG skulle ringa och "tjata" i det läget. Hörde ingenting på hela tiden. Fram till NU !????

Får ett mail om att personen TÄNKT mycket på mig sedan senaste mötet och ville "prova" mig, om jag nu inte fått mitt drömjobb förstås....!!!!!!!!!!!!!!!! FY FAAAAAN

Man häpnar över folks naivitet och oproffesionalism !!!

Inte faaan vill jag väl jobba med sådana oseriösa människor ! Varför skickade man inget besked när det var aktuellt ?????

Näää, dra åt fanders !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!               

Presentation

Hej jag heter Anna och är en kvinna på 50 år. Bor i Stockholm men är född i underbara Norrland. Här på min blogg får ni läsa om saker jag stör mig på i samhället.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards