Alla inlägg den 21 februari 2015

Av Anna Walentski - 21 februari 2015 15:08

Sambon mötte mig i HighValley och vi travade iväg till affärerna.    In på systemet innan dom stänger för att köpa lite rödtjut.            Vidare in i nästa Coop där vi inventerar köttdisken.

  Hittar några fina ryggbiffar och lite klyftisar från kyldisken.     

 

Beger oss hemåt och äter en god biff med klyftisar och en klick Beasås !    Och ett gott rödtjut till....

 

Äntligen....

 

 

 

 

Av Anna Walentski - 21 februari 2015 12:01

Var och turistade i Gamla stan i torsdags. Skulle till min doktor Tok för årlig hälsobesiktning och var ute i god tid...En hel timma för god tid. Var så orolig att inte hitta rätt ifrån t-banan men lyckades på första försöket. Jaa vad gör man ?

Gick runt och tittade i skyltfönster men höll mig i närheten av adressen jag skulle till...Vet ju hur lätt jag kan förvirra mig och irra omkring. Fick order av en lärare en gång, gamla "Kangen", att jag inte skulle ge mig ut i orienteringsspåret !

Såg vaktavlösningen vid slottet och stod länge och beundrade utsikten från Slottsbacken över Skeppsbron...Träffade doktorn och begav mig hemåt. Sambon ringer och frågar om han ska möta mig vid Gullmarsplan och vilken tid. Jag mumlar att jag inte vet när jag hittar T-banan och vilken tid jag kommer iväg...

"Men det är ju samma väg du kom ! ", säger han. "Samma väg!"

Jajajajaaaa. Vi lägger på. Jag knallar vidare, smått desperat i tankarna när jag inte känner igen mig. Hittar till slut rätt och kliver på tåget. Men för mig finns aldrig SAMMA väg tillbaka ! Det är alltid en NY väg !!! Så det så !

Presentation

Hej jag heter Anna och är en kvinna på 50 år. Bor i Stockholm men är född i underbara Norrland. Här på min blogg får ni läsa om saker jag stör mig på i samhället.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards