Alla inlägg den 8 januari 2016

Av Anna Walentski - 8 januari 2016 13:11

Orkar inte bry mig om vädret längre. Det är som det är. Vi drunknar snart i snö...De talar ju om att det kommer upp mera ifrån Götaland och in i östra Svealand, snöväder som kan ge drygt decimetern snö...Var tusan kommer det HÄR ifrån då !? Snön som sakta kväver oss ? Som redan KOMMIT ? Som gör min träningsvärk efter skottandet värre och hemskare.

NU snöar det IGEN ! Stooooora flingor...

Men allvarligt talat : VAD är det som händer i samhället ? Hörde ni om Köln i Tyskland där flertal män hade utfört sexuella övergrepp mot ett hundratal kvinnor under nyårsnatten ?

De hade omringat dem , antastat och rånat dem. T.o.m anmälan om våldtäkt hade förekommit...Massövergrepp. Se på händelserna som varit i Indien med bl.a  gruppvåldtäkt på en buss...Ska kvinnor riskera att bli utsatta för sexuella övergrepp så fort dom befinner sig i det offentliga rummet ? Ja vi vet att det varit så / är så efter mörkrets inträdande, men snart kanske vi inte kan vara ute på dagtid ens...?

Vart ÄR världen på väg ? Här i Sverige är två femtonåriga pojkar anhållna för att ha våldtagit en yngre pojke...Varför ? Vad tänkte dom med ? Var det lust eller maktbehov när dom satte på honom ? Såg han kvinnlig ut ? Vad gav dom RÄTT att TRO att de kunde göra så mot honom ?!

Nej, jag börjar förstå varför en del av världens kvinnor väljer ( vissa VÄLJER faktiskt det frivilligt ! ) att gå klädd i heldragen burka...

 

Presentation

Hej jag heter Anna och är en kvinna på 50 år. Bor i Stockholm men är född i underbara Norrland. Här på min blogg får ni läsa om saker jag stör mig på i samhället.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards