Alla inlägg under maj 2015

Av Anna Walentski - 5 maj 2015 16:20

Eftersom jag inte fick någon falukorv ifrån skitaffären igår, har jag stekt köttbullar idag.

Stuvade makaroner och hemmagjorda köttbullar. Mat för en hungrig karl ! ( Och INGA Mamma Scans köttbullar !!! Gud förbjude att dom kom in i mitt hus ! ) Har även kokat saft. Rabarbersaft. Bakat en härlig mjuk pepparkaka också. Till fikat när besöket från Norrland kommer. Har tänkt att städa sen förra veckan...Behöver verkligen dammsugas men det kommer hela tiden något emellan...Jag får säga som citatet jag snodde häromdagen ifrån en blogg : 

"Idag ska jag göra ingenting. Gjorde det igår också, men blev inte färdig."    

Av Anna Walentski - 5 maj 2015 13:16

Skulle handla på "skitaffären" i går... Fick reklamblad om deras extra erbjudanden den här veckan och tänkte göra ugnsstekt falukorv med mos till sambon. RIKTIG mat för en hungrig karl som jobbar ! Det var alltså extrapris på falukorv...Joo jävlar !?

Kommer dit och ser två anställda packa upp vid mjölkdisken."Var har ni korven som är på extrapris ?" frågar jag. " Vilken korv ?" säger den ena tjejen och ser förskräckt ut när hon ser mig. Jag förklarar läget och som vanligt får jag till svar att dom inte får leveranser förrän på tisdagar. Tjejen springer iväg som om det brann i arslet på henne ...Jag hamnar i diskussion med killen om hur saker o ting ska fungera och inte fungerar...

"Tycker inte du det är fel gentemot kunderna när man inte har den servicen man utger sig för att ha, eller JOBBAR DU BARA HÄR ? !!!!" Han mumlar något till svar och jag ger upp och går.

Detta är ett typexemplar på folk som saknar egna initiativ och serviceanda ! Dom är bara där för att kunna plocka ut sin jävla lön ! Sedan skiter dom i resten : skiter i hur smutsigt det är bland hyllor och på golv, hur det STINKER brevid pantmaskinen, hur jävla dyra dom är på de flesta och få varorna dom har och hur dålig kvalite det är på det dom har ! Vem faan vill köpa redan rutten sallad för 29.90 ?! Den ska väl för faaaan få ruttna HEMMA i så fall !!!? OM man nu väljer en såå dyr sallad...Samma mentalitet på de anställda som Hitlers anhängare :" Jag följde bara order"...Jag jobbar bara här...Fyyyfaaaaaaaaan !

Av Anna Walentski - 1 maj 2015 23:04

Jaaaaaa ! Idag inleddes WM i ishockey och Sverige vann !!! Nu har vi visat folk var skåpet ska stå ! Fortsättningsvis kommer det att se ut likadant...

Har ni sett Småkockarna på fyran igen !? Helt suveräna småkockar igen ! Fattar inte hur säkra dom kan vara ?! Min favorit är " Smålänningen" och den enda tioåringen som är kvar, minns inte nu vad hon heter men helt suverän är hon ! Hur KAN dom allt ?

Tyvärr är barnprogrammet tillbaka på bästa sändningstid på lördagarna, Gladiatorerna . Punkt slut. I dont like...Byter väldigt mycket kanal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hollywoodfruar på trean är "måste se" när man inte har något annat för sig...Vilket drama med Gunilla och de andra..Men allvarligt talat ; VAD vore de UTAN Gunilla ??? Faktiskt INTE  så  mycket att se ! Gunilla regerar ! Yeeeahh !

Hollywood fruar  i Beverly ? Yeeessssss ! Brandi är något av en "Hannibal".... Too much for her own and for others ! Jag gillar att kolla när inget annat står till buds.Gillar inte Brandi.

Ser inga barnprogram numera när allt har en egen kanal o saknar det faktiskt ....

Men numera är ju också Björne slut... Han var riktigt Bra !!! Att sova till !!!

 

Av Anna Walentski - 1 maj 2015 22:34

För oss lite äldre fundersamma, en blogg att fundera och reflektera över ;

mittiliv1.Väldigt intressant och givande, tycker jag .Poetisk. Välskriven. Fenomenal.

La Lotta ; intressant för bl.a  kattvänner och trädgårdsvänner... Jag gillar den.

Vikingen888 handlar om en man som är fenomenal på att slöjda ! Han verkar kunna allting !!!

Jag tycker det ger så mycket att hitta de rätta bloggarna för en själv... De som nästan kunde vara skrivna av en själv för dom känns så bekanta och nära...Jag, som inte är någon tonåring mera, och många med mig vill läsa om liknande saker och liknande intressen.

Hoppas ni inspireras av dessa ! 

Har ni några rekommendationer eller tips hör gärna av er !!!

  

Av Anna Walentski - 1 maj 2015 21:23

Idag, första maj, har vi demonstrerat ! På våra plakat stod det :

Stoppa all björkpollen som går in i våra näsor !

Stoppa alla getingar som vill äta av vårat kött ! Frige systemvarorna ! Sluta beskatta sambons cigaretter ! Ta bort momsen på elräkningen och teleräkningen !

Låt alla katter ha rätt till en mus om dagen ! Sänk matpriserna ! Stoppa åkersorkarna från rabatterna !

Tillåt alla ha en bil som går ! Tillåt åkersorkarna till katterna ! Sänk hyran för dem som bor i Getton ! Låt hemlösa katter få en familj ! Höj panten på tomburkar ! Sänk priset på köttvaror så alla har råd att äta en god köttbit ! Ta bort tv-licensen ! SÄNK bensinpriset !

Ta bort straffskatten på rejäla bilar ! Se till så ligistungar blir favvoungar !

Vi; sambon, katten och jag gick runt huset tio gånger för att vara på den säkra sidan .

Nu har vi demonstrerat. Som alla har rätt att göra. Vi lever i ett fritt land. Med FRIA åsikter. Vår rättighet att yttra oss. Thank God !

 

Presentation

Hej jag heter Anna och är en kvinna på 50 år. Bor i Stockholm men är född i underbara Norrland. Här på min blogg får ni läsa om saker jag stör mig på i samhället.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards