Alla inlägg den 31 juli 2014

Av Anna Walentski - 31 juli 2014 16:25

Besökte Apoteket på ett av Sveriges största sjukhus för att ta ut mediciner som börjar sina. Det var EN person som tog hand om recepten, resten hade kafferast, hörde jag när hon frågade var dom andra var... Det började samlas kunder som ville ha sina mediciner expedierade så hon kände sig säkert stressad. Den andra kvinnan som tryckte fram besöksnummer gjorde inget annat, tog emot recepten och lämnade vidare till den första. Inte särskilt trevlig eller serviceminded. En kvinna i rullstol med endast en liten tofs kvar av håret och svullen av cellgifter rullades fram av en anhörig. Jag hör hur kvinnan bakom disken ifrågasätter om medicinen är receptbelagd eller inte, och detta gör hon inte på ett trevligt sätt... Den anhöriga ser nästan gråtfärdig ut och  hon i rullstol får sig nästan en avhyvling av "experten". Trots det ler hon och menar att hon får fråga läkaren vilket som gäller...Dom rullar ut ur lokalen.

Alltså vad är det för folk som beter sig på det här sättet ?! Borde inte hon bakom kassan vara mera tillmötesgående och hjälpsam, serviceminded mot sina kunder ??? Den här kvinnan i rullstolen hade ju förmodligen gått igenom ett helvete med allt vad det innebär att få ett sjukdomsbesked och det som där tillkommer ! Lite sunt förnuft och medkänslighet hade varit på sin plats ! Fel dam på fel ställe ! ( eller kärring...)

Hursomhelst fick jag inte ut alla mina mediciner som jag ville ha. Sveriges största sjukhus hade dom inte hemma ?!

Två av dom vanligaste medicinerna som svenska folket får utskrivna av sina läkare. Det är dåligt.

Förbannat dåligt.

Av Anna Walentski - 31 juli 2014 00:17

Ett jäv..a väntande igen på pengar... Blir tokig. Sista imorgon, eller idag rättare sagt. Dödsdagen för dom flesta räkningarna.

  

Men börjar ju bli van att vara sen. Kan inte göra så mycket åt det hela. Nästa månad får HAN en riktig lön så vi kan vara ute i tid...  


 

Efter det blir det bara bättre !      

 

Till slut blir det kanoooon !!!           

Presentation

Hej jag heter Anna och är en kvinna på 50 år. Bor i Stockholm men är född i underbara Norrland. Här på min blogg får ni läsa om saker jag stör mig på i samhället.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards