Alla inlägg den 14 september 2017

Av Anna Walentski - 14 september 2017 20:19

Idag har chefen och jag varit till Håbo kommun och "nätverkat". Träffat likasinnade inom våra yrken ifrån andra ställen : Enköping, Hallstahammar, Västerås,Järfälla, Håbo och vi förstås. Jag blev väldigt förvånad över att träffa 2 bekanta ansikten när de dök upp !? Tjejerna från Enköping hade vi ju träffat på Ålandsbåten när vi var på Seminarium i våras och t.o.m umgåtts en del med dom.

Snacka om att världen är liten ibland !

Det hela går ut på att man sitter och snackar och delar erfarenheter med varann om olika delar i våra arbeten, typ "hur ser era arbetsplatsträffar ut", personal-och vikariehantering och mycket, mycket annat...

Väldigt intressant och lärorikt ! Vi åkte därifrån med många nya goda ideer att använda oss av och utveckla på våran arbetsplats för vår personal.

Lunchen var, för oss matgourmeer, en STOR besvikelse ! Vår värd, Håbo, tyckte att vi skulle äta i deras gymnasieskola som "har SÅÅÅ god och fräsch mat" för 45 spänn...Alltså, korvmojjen hade bjudit  på godare käk för den summan !!! Sämre skolmat har jag nog aldrig ätit ! Den smakade absolut ingenting ! På vägen hem pratade vi om det och undrade bägge två vad folk har för smaklökar i munnen när de tycker att DEN maten var GOD !??

Hur-som-helst ska vi till Enköping nästa gång och det redan i november. Jag ser faktiskt fram emot det för det här var riktigt roligt ! Nu saknade vi dessutom Järfälla och Västerås, som inte kom... De hade kanske glömt bort det...

Var hemma på Avkopplingen vid 18 och frös som en hund så jag hoppade in i duschen direkt. Gjorde en härlig brasa i kaminen och slängde mig över kycklingen jag lagade häromdagen...Hungrig som en mårdhund !

Och nu känner jag att det är dags för Keplers kaninbok och sängen. Fredag imorgon och det är bara chefen och jag på plats på vår avdelning...Blir lugnt och trivsamt innan helgen. Ciao på er.

Presentation

Hej jag heter Anna och är en kvinna på 50 år. Bor i Stockholm men är född i underbara Norrland. Här på min blogg får ni läsa om saker jag stör mig på i samhället.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards